Видеообработка

After-Effect-CS-6

Защо видеообработка? В момента само YouTube представлява над 10% от световния Интернет трафик. Това показва колко важно и популярно е видео съдържанието в наши дни. С правилната концепция, инструменти и средства видеото може да бъде един от най-ефективните начини за предаване на послание.

За кого е подходящ? За начинаещи  и напреднали в областта, с акценти както върху креативната, така и върху техническата част в изпълнение на видео проект.

Какво ще мога след 2-та дни? Запознаване с процеса на работа, както е в реална работна среда

Какво ще мога след 1 година? При достатъчно вложени усилия в тренировки и упражнения по темата, Вие ще можете да работите професионално в сферата на видеообработването.

Програма: Въведение във видеообработването. Основни инструменти и похвати, Въведение в Adobe Premiere и хардуер, Работа с клиенти и проекти.

Лектори

Teddy_Malashevska

Теодора Малашевска
Video Editor Manager, WonderSwamp

Теди понастоящем е главен видео монтажист в WonderSwamp, където с професионалния си опита и лични качествата ръководи и работи по създаването на едни от най-големите и интерестни проекти в областа на онлайн видео маркетинга в България и чужбина.
Още когато влиза в гимназията осъзнава, че нейната страст е видео монтажа, не спира да се развива, да гони мечтата си и вече повече от три години прави това, което най-много обича.
Тя не спира да се учи и развива и в момента е последна година “Компютърно и Софтуерно Инженерство” в ТУ – София
Винаги е търсила още и още, поради което през 2015 година участва в „NASA Space Apps Challenge 2015“ и с екипа и печелят първо място на световно ниво. Това дава началото за основаването на клуб „Информационни и комуникационни технологии“ към ТУ – София и вече повече от година работят усилено по нови проекти.
„С много работа, изкачване и падане от върховете се постигат хубавите неща.“, казва тя. Желанието и е да вижда как младите хора все повече се амбицират, развиват и не се отказват лесно от мечтите си!

Aleks_Kostov

Александър Костов
Film Producer, WonderSwamp

Алекс съвсем скоро завърши своето средно образование, а вече има огромен професионален опит в областта на видео продукцията.

Той живее с вярвата, че е супер вдъхновяващо за учениците на неговата възраст да видят добрия пример от някой на техните години.

Още в 5 клас има възможността да участва в ИТ състезание, което предпоределя в известен смисъл живота му. След редица други ученически състезания, през 2013 година участва в състезанието „Аз мога тук и сега“, където разбира за образователния уебсайт Уча.се. Участва и в академията след състезанието. Там се запознава с най-готините и невероятни ментори – Калин и Христо от студио WonderSwamp. Така, само две години по-късно, Алекс става част от тези два невероятни екипа.
Алекс обича да се занимава с видео и фотография и тази негова страст сега се превръща и в негова работа, както в WonderSwamp, така и в Уча.се. Хобито му е да снима астрофотография. Обожава всичко свързано с магията на киното. Един от най-любопитните факти за него е че той е бил най-младият лектор на Codeweek 2015 и 2016.

Kalin_Iliev_Photo

Калин Илиев
творец
Калин е предприемач с разнородни интереси най-вече в Дигиталната индустрия. Вече почти 10 години той развива различни проекти в областите на графичния и индустриалния дизайн, онлайн пазари, видео реклама и дигитален маркетинг. В началото на кариерата си той стартира работа си като freelancer и за по-малко от 3 години успява да работи с едни от най-големите компании в България.
Гонейки една от детските си мечти през 2012 година печели изключително престижен конкурс за автомобилен дизайн, с което получава шанс да започне работа в Германия в най-елитното тунинг студио на Mercedes, Brabus. Работата му там ражда два напълно разработени от него модела на немската компания Brabus Mercedes GL WideStar и Brabus Mercedes ML WideStar. С това той остава трайна следа в дизайн линията на гиганта.
Осъществил вече една голяма мечта, той решава да се върне в България, където заедно с едни от най-добрите си приятели, създават нова ера в неговия бизнес път. Те развиват студиото за онлайн видео маркетинг WonderSwamp с натрупано портфолио от над 130 български и международни клиенти. Успяват да променят представите за онлайн видео маркетинг като привличат компании като Microsoft USA, Visa Europe, Shell, Samsung, Nivea, Renault, AstraZeneca, Пощенска Банка, Банка ДСК, Lidl, Kaufland, Mobiltel, eMag, OLX и много други.Сега Калин има нови мечти, една от тях е да се среща и предава опита и погледа си за бъдещето на други млади хора! Това за него е в пълния смисъл на думата да оставиш нещо след себе си!

Общ брой места: 15

Неодходим софтуер и оборудване: Adobe Premiere Pro или друга версия на програмата, Apple Quicktime, слушалки

Полезни връзки: http://videotutorials-bg.com