Създаване на сайтове за начинаещи с WordPress

wordpress-logo

Защо WordPress? WordPress е най-популярната CMS система в света днес, 19% от всички нови уеб сайтове се правят на WordPress. Самата система е безплатна за изтегляне и всеки може безплатно да започне да разработва свой сайт. Също така има хиляди готови приставки, които ви позволяват да добавите например галерия, връзка към FB, форма за контакти, google maps карта и много други.
За кого е подходящ? Този модул е предназначен за напълно начинаещи хора, изисква се компютърна грамотност и работа в Интернет. Подходящ е за хора с логическо мисленеи добър вкус за създаване на добре изглеждащи уеб сайтове. Ако имате опит в HTML / CSS / PHP / SQL може да участвате в курса за напреднали в WP.

Какво ще мога след 2-та дни? Да създавате добре изглеждащ уеб сайт, като управлявате готовите WordPress функционалности: избор на шаблон (тема), управление на меню, добавяне на снимки и текст към страниците, управление на приставки. Ще създадете и ваш WordPress уеб сайт, който ще е в Интернет.

Какво ще мога след 1 година? Да променяте готовите шаблони и приставки на WordPress, използвайки HTML, CSS, PHP. Това ще ви даде възможности да правите сайтове за реални клиенти дори срещу заплащане, изглеждащи точно както те искат.

Програма: Управление на теми, приставки, основни функционалности. Инсталация на WordPress.

Лектори:

eva-todorova

Ева Тодорова
Уеб дизайнер
“Започни с малкото! Прави нещо конкретно, което ти харесва! Започвайки с малкото, ще можеш успешно да преминеш към голямото!
И винаги мисли за бъдещето! Мечтай! Вярвай в себе си!” Стив Джобс
Десет години плуване в дебрите на уеб дизайна…от плиткото, към по-дълбокото! От аматьорството към професионализма! И никога не е късно да започнеш!Ева стартира развитието си преди единайсет години като графичен дизайнер, като бързо след това се насочва към уеб дизайна.
В момента работи в собствена фирма предлагаща услуги в сферата на графичния и уеб дизайн.

Не спира да учи и да се развива. Научила е, че няма невъзможни неща, само трябва да искаш да ги постигнеш!
А CODE WEEK е чудесен старт!

Общ брой места: 15

Полезни връзки: