Photoshop

Adobe-Photoshop-Logo

Местата са изчерпани

Защо заснемане и постпродукция на снимки?
Фотографията е едно от най-скоростно разрастващите се изкуства през годините. Днес снимките са важна част от животите ни, защото сме обградени от тях навсякъде! Снимки на стената вкъщи, снимки на стената в училище, снимки на стената във фейса, снимки във вестници, списания, сайтове и в центъра и на Чайка и чак на Околчица… снимки, снимки, снимки… Но дали са достатъчно добри за да са там? Какво ги определя като такива? Хм! Аз знам отговора, а вие?

За кого са подходящи?
За начинаещи любители на фотографията до напреднали вече такива и за тези, които имат желание да си правят много по-качествени и оригинални селфита до тези, които просто искат да извадят хубава снимка от цветята на баба, но все не им се получава. Е…ние от CodeWeek сме тук за да ви се получи!

Какво ще мога след тези 2 дни?
Ще можете малко по малко да различавате кое е правилна фотографска композиция. Ще владеете светлината и рисуването с нея във фотошоп, както и ще премахвате нежелани обекти от снимките си, като например младежки пъпки или пък младежки отпадъци от красивият пейзаж на Речка… Ще можете да тонирате правилно изображенията си, за да постигнете и предадете максимално реално фотографията си във видът в който очите ви са я видяли тогава, а дори и по – добре.

Какво ще мога след година?
Това, което ще можете след година зависи от търпението и времето, което влагате в бъдещите си проекти, но ако покажете постоянство и упражнявате техниките, които ще научите през тези два дни ви гарантирам успешни фотографии и представяния по фотоконкурси дори и с цветята на баба.

Програма:
Ден 1 – Светлина, композиция и заснемане на фотографски проект.
Ден 2 – Постпроцес, финализиране и експорт на фотографски проект.

Лектори:

Димо Димов

Един от учениците на Александър Горанов, Гари Фонг и Ерик Алмас. Фотограф на свободна практика, но и изпълнил десетки поръчки на свои клиенти. През свободното си време освен с фотография на свои идеи се занимава и с MC-инг, като е един от основателите на хип хоп групата Шумери, по известна сред българските ъндърграунд фенове.Освен с фотография и рап, Димо е доста добър биитмейкър и оператор, като преди броени месеци участва в заснемането на популярното ъндърграунд рап видео на емситата Sectа и Imera, което жъне вече 200-хилядното си гледане в платформата YOUTUBE, като броят на гледанията расте всеки ден.

evgeni-genkov

Евгени Цеков Генков
Роден 1967г в гр. Враца. Средно образование – ССХУ за изящни изкуства “Илиян Петров” гр. София (художествена гимназия). ВИИ “Николай Павлович” – гр. София (художествена академия) магистратура по сценичен дизайн.
Работил в: Издателство “Абагар Холдинг”, издателство “Барт”, издателство “Слънчо”, студеио за дизайн и реклама “ЕСИ”, “Креативен център” ООД. Ръководител на колектив за изпълнение на TV декори: “Шоуто на канала”, “Големият избор” – Канал 1; “Шоуто на Слави” – bTV и други шоу програми.

Общ брой места: 30

Необходим софтуер: Adobe Photoshop

Полезни връзки: