Програмиране за деца (5-7 клас)

Никога не е твърде рано да започнеш да се занимаваш с програмиране. Програмирането развива логическото мислене и творчеството, позволява да се превърнеш в създател и изобретател. Децата имат вроден усет за това и им се отдава с лекота да създават интересни и оригинални програми.

 

Лектор:

Milena Tomova

Милена Томова
WordPress специалист
Искрено вярвам и се надявам, че ИТ индустрията е бъдещето на България. Програмирането за мен винаги е било област, в която се изявяват само СВРЪХчовеци. До момента, в който съвсем авантюристично започнах курса по Web Development, научавайки за Vratsa Software School в началото на 2015 г. Сега, след като вече година преподавам в академията, съм повече от убедена в това. През 2016г Милена взема Zend PHP сертификат.

Angel Georgiev

Ангел Георгиев
лектор Hackidemia и SoftUni
Ангел Георгиев притежава над 8 години опит като технически трейнър и продуктов презентатор в големи международни технологични компании. В момента ръководи лекторския състав в Софтуерния Университет, а в свободното си време създава технологични работилници за деца във всички възрасти за Hackidemia.

reneta

Ренета Георгиева
ръководител SoftUni Kids
Ренета притежава над 5 години опит в сферата на маркетинга и продажбите. Представяла е успешни идеи за развитие на марки като Загорка, Кока-кола, Perrier, Monin. Знае как да направи така, че сложни концепции да изглеждат лесни и възможни за изпълнение и научаване. Ръководила е успешно реализацията на няколко уеб проекта, сред които nishan.bg. В момента е ръководител на обученията в детската академия на СофтУни – SoftUni Kids.