Създаване на приложения за Андроид

android

Местата са изчерпани

Защо мобилни приложения?  Пазарът за мобилни приложения никога до сега не е бил толкова голям, а нуждата от програмисти за тях толкова належаща. Една от най-иновативните и бързо развиващи се ниши в ИТ сектора, мобилното програмиране кара дори многогодишни разработчици да погледнат по нов начин на досегашните концепции и да ги преосмислят от нова гледна точка.

За кого е подходящ?  Курсът е подходящ за хора с предишен опит в програмирането, ученици от 10ти клас и нагоре и хора, които имат дългогодишен опит в ИТ сектора, познаването на ООП, както и опит с Eclipse са предимство. Участниците трябва да имат и нескрити симпатии към операционните системи с отворен код и малките зелени роботчета.

Какво ще постигна след курса?  Създайте първото си Андроид приложение, научете основните концепции при мобилната разработка, чуйте съветите на експерти в областта. След края на събитието вие ще можете сами да измисляте и реализирате мобилни Андроид приложения с опростен дизайн и концепция. При продължаване на занимаването ви с платформата, до два месеца ще сте конкурентно способен на пазара на мобилни приложения и ще имате значителен шанс да бъдете наети в ИТ фирма на подходяща позиция.

Някои от разглежданите темите ще бъдат:

  • Бърз преглед на ООП
  • Основни дизайн концепции в Андроид
  • Основни компоненти
  • XML
  • Activities & Intents
  • Фрагменти

Лектори: Ще бъдат обявени скоро!

Брой места: 15

Неодходим ви е лаптоп и следния: Java, Android Studio, ако имате и Андроид телефон с версия на Андроид над 4.0 носете си и USB кабел
Носете си собствен лаптоп с инсталиран съответния софтуер.

Полезна информация за подготовка и самостоятелно развитие: