Уеб дизайн

animation logo

Защо уеб дизайн?  Чудили ли сте се някога как може някое лого да е толкова хитро измислено, че да си подхожда толкова добре с тези цветове, че пък и на всичкото отгоре да изглежда добре и на мобилното приложение и на 10х5 метров билборд. Тайната е, че всички тези неща, в голяма част от случаите, са измислени и проектирани от един и същи човек, който е помислил и за най-дребния детайл, така че дадената марка да може да изпъкне, да бъде красива и естетически издържана.

Но това е невъзможно, ще кажете вие. Запишете се за модул уеб дизайн и вижте сами, ще кажа аз.

Уеб дизайнер е всеобхватна професия, включваща графичен дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на потребителското изживяване, оптимизация при търсене, както понякога и цялостно измисляне и създаване на марка/бранд.

За кого е подходящ?  Семинарът е предназначен за напълно начинаещите в тази област. Не е необходимо да имате предишен опит в дизайн или подобна сфера.

Лектори:

Калина
Web Designer в The Crazy Ones
Калина рисува по-дълго отколкото може да си спомни, че рисува. След кратка връзка с изобразителното изкуство, тя логично се насочва към илюстрирането и брандирането. Често я наричат безнадежден романтик, но тя все още вярва, че добрият дизайн може да промени света.Калина работи в собствената си агенция и има десетки успешни проекти зад гърба си.

Дарин
Web Designer в The Crazy Ones
Идеалист по душа, Дарин от край време смята, че невероятният дизайн е най-силното оръжие на всяка добра марка. Обсебен от добре премисленото симплифициране, практичния минимализъм и всичко дигитално, той е програмистката и фокусираната върху лесната използваемост половина от The Crazy Ones.

Брой места: 16