Бизнес мислене

animation logo

Местата са изчерпани

Защо бизнес мислене?  Все повече и повече хора искат да излязат от корпоративната или държавна атмосфера на работа и да започнат нещо свое. Все повече и повече хора имат уникални идеи за продукти или услуги, в които шефа просто не вярва. Ако и вие сте един от тези хора, значи искате да започнете собствен бизнес, или както е по-модерно в днешно време – стартъп. Този модул е точно за вас.

В рамките на тези два дни ще научите всичко необходимо за да превърнете една идея в успешен бизнес, в който може да се инвестира. Ще научите как мислят големите риби и защо някои компании просто не успяват, докато други стават Uber и AirBnb.

За кого е подходящ?  Семинарът е предназначен за напълно начинаещите в тази област. Не е необходимо да имате опит в бизнеса преди или да сте с готова идея.

Част от разглежданите теми ще бъдат:

  • Какво е предприемачество
  • Как да разберем коя идея е успешна
  • Проучване на пазара
  • Основно бизнес планиране
  • Какво е провал

Лектори:

Татяна Бакалова
Основател на Theia’s Tahini и основател и Project Manager на Амбър Технолоджи АД

Завършила висшето си образование по Управление на човешките ресурси между България и Германия, Татяна, прекарва няколко години в практикуване на професията. През 2015 е част от 5 седмично обучение по предприемачество в Ню Йорк и Сан Франциско, след което решава че е време да започне нещо свое.

Извън проектите, Татяна обича да подрежда пъзели, да пътува и да играе електронни игри.

Теодор Димитров
Основател на Theia’s Tahini, основател и CEO на Амбър Технолоджи АД
Теодор е завършил е Американския университет със специалност Бизнес администрация и политически науки. Бил е част от отделите за бизнес развитие на няколко компании, преди да се насочи към възобновяемите източници на енергия. Така основава и ръководи компанията CLS Solar.

Интересите му извън работа включват бодибилдинг, театър, пеене, астрономия и художествена литература. Силно вярва, че слънчевата енергия ще играе важна роля в съхранението на планетата и постоянно проучва нови течения и технологии на соларния пазар.

Брой места: 16